Nový CEO RHC

V Robinson Helicopter Company došlo k významné změně ve vedení společnosti - David Smith převzal roli CEO po dlouholetém vedení Kurta Robinsona. Tato změna znamená přechod od zakladatelské generace k novému vedení, které přináší své bohaté zkušenosti a energii do další fáze rozvoje společnosti.

Po dlouhých letech v čele společnosti Robinson Helicopter Company (RHC) se odehrála významná změna, kdy se dosavadní CEO Kurt Robinson rozhodl předat vedení společnosti do rukou Davida Smithe. Kurt Robinson, jenž pracoval ve firmě přes čtyřicet let a po svém otci byl druhým CEO za 50letou historii RHC, se rozhodl odejít z pozice CEO. Ovšem Kurt nadále zůstává v konzultační roly. David Smith, který předtím působil v RHC jako provozní viceprezident a má bohaté zkušenosti z leteckého průmyslu, kde pracoval na vývoji Bellu 505 a také třeba ve společnosti TRU Simulation + Training, dceřiné společnosti Textronu, je připraven vést společnost do dalšího období rozvoje a růstu.

Kurt Robinson v souvislosti s touto změnou uvedl: "Můj otec vždy zdůrazňoval, že firmu by měl vést inženýr, který má blízko k tomu, co dělá. Jsem přesvědčen, že jsme našli takového člověka v osobě Davida Smithe." Tímto se vedení RHC obrací k novým výzvám a možnostem, které přinese nová éra vývoje společnosti. Smithova nominace poskytuje jasný signál o odhodlání společnosti k inovacím a růstu v nadcházejících letech.

Nastavení souborů cookies